Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.55 secunde)
Desfasurata in Neptun, la crama Murfatlar, si nu in 23 August, constituirea Consiliului Local a fost insotita de depunerea juramantului de catre primarul PDL Mugur Mitrana, aflat deja la al treilea mandat.
Jurnalistul Mihai Stefan de la ImpactNews anunta un septembrie fierbinte si pentru guvernul Boc, in articolul: ... In zona PDL, framantarile sunt legate de ministrii pe care ii vor remaniati pe post de tapi ispasitori pentru caderea partidului in sondaje.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
O afacere in domeniul serviciilor de investitii financiare pare sa aiba perspective frumoase dupa cum indica o analiza efectuata in ultimii trei ani. Statisticile arata ca piata de capital a crescut continuu si este in permanenta dezvoltare.
Facem precizarea ca, alaturi de grupul de producatori in orasul nostru, mai functioneaza si Asociatia Pescarilor Galati, condusa de Sandu Tanvuia. "Autorizatia de pescuit comercial eliberata pentru noi este valabila in perioada 08.08-31.12.2006 si face referire la zona de pescuit cuprinsa intre Zatun si Priza Dunarii.
Pescarii profesionisti asteapta ca macar acum, dupa ce Romania a devenit membru al UE, autoritatile sa ia masurile necesare pentru ca activitatea lor sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
De la 40 de reprezentante in anul 1990, Banca Romana de Dezvoltare a ajuns in prezent la nu mai putin de 650 de unitati in intreaga tara, dintre care 34 in cadrul Grupului Constanta, a declarat ieri Eugen Sandu, presedintele Grupului BRD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicate realizarilor BRD Societe Generale.
"Simplificarea procedurilor administrative si scaderea birocratiei, reducerea costurilor administratiei publice si eficientizarea actului de guvernare sunt principalele obiective urmarite prin lansarea portalului e-Romania", a declarat, marti, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie. Din garnizoana FRF lipsea insusi comandantul suprem, Mircea Sandu.
• Luni, 14 ianuarie 2013, in Bucuresti va fi o zi cu nori si ceata in primele ore ale zilei si din nou spre seara. In zori se vor inregistra minus 5...minus 4 grade, iar la amiaza 3, poate 4 grade Celsius cu plus.
Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvaluie ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada. Iata ce ne este scris in stele pentru 2013!
Un proiect care are ca obiectiv facilitarea accesului la ocuparea unui loc de munca pentru 1.000 beneficiari someri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau persoane inactive, prin programe de formare profesionala gratuite, activitati de informare, consiliere si mediere profesionala, a fost lansat joi la Bucuresti.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este in vizita oficiala la Bucuresti. ... Vizita are loc in conditiile in care in 2021 se implinesc 30 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice bilaterale dintre cele doua tari.
Klaus Iohannis si Maia Sandu au tinut discursuri de Ziua Culturii. ... In timp ce Maia Sandu a avut un discurs cald, uman, presedintele Romaniei a folosit acelasi "limbaj de lemn" din ce in ce mai prezent in discursul politicienilor romani:
Antony Blinken si Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, discuta despre situatia tensionata din Ucraina. ... 25.000 de refugiati au intrat in Rep.
Klaus Iohannis merge, astazi, la Chisinau, acolo unde va avea o intalnire cu Maia Sandu pe tema crizei refugiatilor din Ucraina.
Republica Moldova nu va permite evitarea sanctiunilor impotriva Rusiei prin sistemul bancar si nici re-exporturi, a declarat presedintele Maia Sandu, luni, intr-o conferinta de presa.
google-analytics.com